Δηλώστε συμμετοχή

Το Photoshop είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο γνωστό και διαδεδομένο πρόγραμμα στον κόσμο! Είναι ίσως το μόνο πρόγραμμα που έχει κερδίσει εκατομμύρια χρηστών, κάθε ηλικίας, οποιουδήποτε background, από επαγγελματίες γραφίστες και digital artists μέχρι αρχάριους που το χρησιμοποιούν απλά για να βελτιώσουν μια φωτογραφία τους!

Οι δυνατότητες του προγράμματος αυτού είναι απεριόριστες.

Το χρησιμοποιούν όσοι κάνουν εικονογράφηση και γραφιστική όπως και όσοι κάνουν σκίτσο, comics, δημιουργίες 3D, animation, video… και η λίστα δεν έχει τέλος.

Το Photoshop δεν είναι προνόμιο ορισμένων «φωτισμένων», μπορείς κι εσύ να μάθεις τις βασικές αρχές και λειτουργίες του και με το σωστό τρόπο να προχωρήσεις πολύ γρήγορα.

Στο εργαστήριο Photoshop θα κατακτήσεις τη γνώση και τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς δημιουργικά, ευχάριστα και γρήγορα το πιο ισχυρό εργαλείο ηλεκτρονικής επεξεργασίας εικόνας στον κόσμο.

Τα μαθήματα χωρίζονται σε δύο κύκλους. Ο πρώτος κύκλος απευθύνεται σε αρχάριους και η διάρκεια μαθημάτων είναι 3 μήνες (12 συναντήσεις της μιάμισης ώρας). Ο δεύτερος απευθύνεται σε προχωρημένους και η διάρκεια μαθημάτων είναι 2 μήνες (8 συναντήσεις της μιάμισης ώρας).

Το μάθημα του Photoshop είναι ομαδικό, έχει διάρκεια 90′ την εβδομάδα και κοστίζει 50 ευρώ το μήνα. Η εγγραφή στο Σπίρτο είναι δωρεάν.

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το μάθημα

Αν επιθυμείτε να σας ενημερώσουμε μόλις ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: