Το «Θεατρικό Εργαστήρι» απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του θεάτρου.

Μέσα από το παιχνίδι, τη σωματική έκφραση, τον αυτοσχεδιασμό αναπτύσσονται και βελτιώνονται η δημιουργική σκέψη, η έκφραση, το ομαδικό πνέυμα και η επικοινωνία.

Πέρα από το «σανίδι», αυτές οι δεξιότητες είναι χρήσιμες σε όλους τους τομείς της ζωής μας, μιας και καλούμαστε καθημερινά να επικοινωνήσουμε με συναδέλφους, συντρόφους, οικογένεια, φίλους και παιδιά.

Ο στόχος του βιωματικού εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τα παραπάνω μέσω της δυναμικής της ομάδας μέσα από ασκήσεις χαλάρωσης, αυτοσχεδιασμούς, κίνηση, δραματοποιήση λόγου, μάσκες κ.α.

Η ηθοποιός Καλλιρρόη Μυριαγκού οδηγεί τους συμμετέχοντες σε ένα training λόγου και σώματος με αφορμή το « εδώ και τώρα στο θέατρο ».

Με αφετηρία το λόγο και εργαλείο το σώμα, διδάσκεται σε αρχαρίους ή επαγγελματίες ηθοποιούς η δημιουργία μιας ατομικής μεθόδου άσκησης και εκφραστικών μέσων αλλά και ένας τρόπος ανάλυσης του θεατρικού λόγου, τόσο στα πλαίσια της θεατρικής εκπαίδευσης, όσο και στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης.

Το μάθημα απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει έστω και μια φορά να έχει επαφή με το θέατρο, καθώς και σε υποψηφίους δραματικών σχολών ή ακόμα σε επαγγελματίες ηθοποιούς.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.