Δηλώστε συμμετοχή

Σε συνέχεια από τον Πρώτο και Δεύτερο Κύκλο, ο Τρίτος Κύκλος δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη όσων ήδη έχουν εδραιώσει μια σχέση με τη φωτογραφική πρακτική και επιδιώκουν την περαιτέρω εξέλιξή τους, καθώς “πατάνε” ήδη σε κάποιο αρχικό portfolio φωτογραφιών. Έτσι, στον Τρίτο Κύκλο:

  • Οι συμμετέχοντες συνεχίζουν αναβαθμίζοντας και μεγεθύνοντας τη φωτογραφική τους δουλειά μέσα από συνεχείς συλλογικές φωτογραφικές εξορμήσεις και ευκαιρίες για φωτογράφηση. Μετά από κάθε φωτογράφηση ακολουθεί η απαραίτητη συζήτηση, κριτική και επιλογή του υλικού. Η λέξη “εξέλιξη” είναι κλειδί σ’ αυτό τον Κύκλο.
  • Οι συμμετέχοντες εμβαθύνουν περισσότερο στην ιστορία του φωτογραφικού μέσου και της φωτογραφικής διαδικασίας, μελετώντας ειδικά τις εξής θεματικές: φωτογραφία πορτραίτου – φωτογραφία γυμνού – φωτογραφία δρόμου – φωτοδημοσιογραφία – ελληνική φωτογραφία – παγκόσμια σύγχρονη φωτογραφία. Η μελέτη των προηγούμενων θεματικών γίνεται μέσα από την αναφορά, την παρουσίαση και τον σχολιασμό πολλών γνωστών φωτογράφων και του έργου τους.

Το μάθημα της Φωτογραφίας είναι ομαδικό, αποτελείται από 16 συναντήσεις (4 μήνες), έχει διάρκεια 90′ την εβδομάδα και κοστίζει 50 ευρώ το μήνα. Η εγγραφή στο Σπίρτο είναι δωρεάν.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το μάθημα

Αν επιθυμείτε να σας ενημερώσουμε μόλις ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: