Δηλώστε συμμετοχή

Το μάθημα έχει ως στόχο να διδάξει την τέχνη των τυμπάνων μέσα απο μια μουσική προσέγγιση, με στόχο να καταφέρει ο μαθητής να γίνει ένας drummer που έχει κατανοήσει το ρόλο του οργάνου μέσα σε ένα μουσικό σύνολο, να γίνει τελικά ένας ολοκληρωμένος μουσικός ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε μουσική κατάσταση.

Αυτό επιτυγχάνεται με έμφαση στους εξής δύο τομείς:

1. Πρακτικό κομμάτι (Mechanics)

Τεχνική, ανεξαρτησία, σωστός ήχος, χαλάρωση και τελικά «κούρδισμα» του σώματος πάνω στο όργανο. Απώτερος στόχος είναι να λειτουργεί το σώμα μηχανικά και να αλληλεπιδρά με το όργανο με τρόπο αυτόματο, ανταποκρινόμενο στα εξωτερικά μουσικά ερεθίσματα.

 2. Μουσικό κομμάτι

Ο ρόλος του drummer ως μουσικός, η ουσία του οργάνου και η σωστή προσέγγιση σε μια μουσική κατάσταση. Εδώ πραγματοποιείται εμβάθυνση στην έννοια του ρυθμού και του παλμού, του πώς τελικά θα «φέρει» τη μέγιστη δυνατή ενέργεια και του πώς θα φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης γίνεται εκτεταμένη μελέτη και ανάλυση πολλών σημαντικών μουσικών στυλ και δίδονται τα απαραίτητα εφόδια στο μαθητή ώστε να μπορέσει να εμβαθύνει σε αυτό που τελικά του ταιριάζει και τον ενδιαφέρει.

Το μάθημα Drums είναι ατομικό, έχει διάρκεια 50′ την εβδομάδα και κοστίζει 78 ευρώ το μήνα. Η εγγραφή στο Σπίρτο είναι δωρεάν.

Από το 2015 παρέχεται στους μαθητές μας η δυνατότητα ευρωπαϊκής πιστοποίησης κατόπιν εξετάσεων μέσω της συνεργασίας του Σπίρτου με το Registry of Guitar Tutors (RGT) και το London College of Music (LCM).

 

 

Κλείστε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα

Εάν ενδιαφέρεστε να κλείσετε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας: