ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Όλα τα μαθήματα Μουσικής είναι ατομικά. Ο μαθητής μπορεί σε συνεννόηση με το Σπίρτο να κανονίσει ένα ραντεβού για το όργανο που τον ενδιαφέρει. Μπορείτε να δείτε όλα τα μουσικά όργανα που διδάσκονται στο Σπίρτο εδώ.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος «Φωτογραφία Α’ Κύκλος» με εισηγητή τον Γιάννη Φαφουτάκη, θα γίνει την Τετάρτη 20/09 στις 19.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση για τον Α’ κύκλο του τμήματος «Χειροποίητο Κόσμημα Α’ Κύκλος» με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει την Δευτέρα 25/09 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Φωτογραφία Α’ Κύκλος» με εισηγήτρια την Τατιάνα Μαυρομάτη ,θα γίνει την Τετάρτη 13/09 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος «Ζωγραφική Αρχαρίων» με εισηγήτρια την Φωτεινή Ματζόγλου, θα γίνει την Πέμπτη 21/09 στις 18.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Ζωγραφική Αρχαρίων» με εισηγήτρια την Πένυ Γκαβού, θα γίνει την Τετάρτη 06/09 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ

Την τρέχουσα περίοδο υπάρχουν διάφορα τμήματα για το μάθημα «Ζωγραφική Προχωρημένων» με εισηγήτριες τις Πένυ Γκαβού και Φωτεινή Μαλτζόγλου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Β' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση για τον Β’ κύκλο του τμήματος «Χειροποίητο Κόσμημα Β’ Κύκλος» με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει τη Δευτέρα 11/09 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Γ' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση για τον Γ’ κύκλο του τμήματος «Χειροποίητο Κόσμημα Γ’ Κύκλος» με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει τη Δευτέρα 11/09 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΚΕΤΑΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Σκηνογραφίας-Κατασκευής Μακέτας» θα γίνει την Παρασκευή  22/09 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ PHOTOSHOP Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος «Εργαστήρι Εκμάθησης Photoshop Α’ Κύκλος» με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Τρίτη 19/09 στις 18.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΜΑΚΡΑΜΕ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος «Μακραμέ Α’ Κύκλος» θα γίνει το Σάββατο  16/09 στις 15.20. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Εικονογράφηση Παιδικού Βιβλίου Α’ Κύκλος» με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Τρίτη 12/09 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος «Εικονογράφηση Παιδικού Βιβλίου Α’ Κύκλος» με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Παρασκευή 15/09 στις 11.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ COMICS Α' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Εργαστήρι Comics Α’ Κύκλος» θα γίνει την Πέμπτη 12/09 στις 21.15. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ COMICS Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του εφηβικού τμήματος «Εργαστήρι Comics Α’ Κύκλος» θα γίνει το Σάββατο 23/09 στις 17.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Κατασκευή Μαριονέτας» θα γίνει τη Δευτέρα 18/09 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΕΡΙ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος «Χειροποίητο Κερί» θα γίνει το Σάββατο 23/09 στη 13.30. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

DECOUPAGE

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Decoupage» θα γίνει το Σάββατο 09/09 στις 13.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΠΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Ιαπωνική και Κοπτική Βιβλιοδεσία» θα γίνει το Σάββατο 09/09 στις 18.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

DECOUPAGE (ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του μεσημεριανού τμήματος «Decoupage» θα γίνει τη Δευτέρα 11/09 στις 13.20. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΒΕΛΟΝΑΚΙ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Βελονάκι» θα γίνει την Τετάρτη 20/09 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΒΕΛΟΝΑΚΙ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Βελονάκι» θα γίνει την Παρασκευή 22/09 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΜΑΚΡΑΜΕ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Μακραμέ» θα γίνει τη Δευτέρα 18/09 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

SCRAPBOOKING (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Scrapbooking» θα γίνει τη Δευτέρα 11/09 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Πλέξιμο με Βελόνες» θα γίνει το Σάββατο 23/09 στις 10.10. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Πλέξιμο με Βελόνες» θα γίνει την Τετάρτη 20/09 στις 11.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ PHOTOSHOP Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος «Εργαστήρι Εκμάθησης Photoshop Α’ Κύκλος» με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Παρασκευή 22/09 στις 10.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Ευρωπαϊκός Μεταπολεμικός Κινηματογράφος» θα γίνει την Παρασκευή 08/09 στις 21.15. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Χειροποίητο Κόσμημα Α’ Κύκλος» με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει την Πέμπτη 07/09 στις 11.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

FAUX BIJOUX (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Faux Bijoux» θα γίνει τη Δευτέρα 18/09 στις 11.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Β' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Φωτογραφία Β’ Κύκλος» με εισηγητή τον Γιάννη Φαφουτάκη, θα γίνει την Τρίτη 05/09 στις 19.40. Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Φωτογραφία Β’ Κύκλος» με εισηγήτρια την Τατιάνα Μαυρομάτη, θα γίνει την Πέμπτη 14/09 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Β' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Φωτογραφία Β’ Κύκλος» με εισηγήτρια την Τατιάνα Μαυρομάτη, θα γίνει την Τετάρτη 13/09 στις 11.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Γ' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Φωτογραφία Γ’ Κύκλος» με εισηγητή τον Γιάννη Φαφουτάκη, θα γίνει την Τρίτη 05/09 στις 21.15. Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Φωτογραφία Γ’ Κύκλος» με εισηγήτρια την Τατιάνα Μαυρομάτη, θα γίνει την Παρασκευή 15/09 στις 10.00 το πρωί. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Δημιουργία Υφασμάτινης Τσάντας» θα γίνει την Παρασκευή 22/09 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

FAUX BIJOUX

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Faux Bijoux» θα γίνει το Σάββατο 09/09 στις 17.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡΟΥΧΟΥ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος «Εργαστήρι Δημιουργίας Ρούχου» θα γίνει το Σάββατο 16/09 στις 11.50. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΕ ΠΕΤΡΑ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Κηροπήγια – Πολιτείες σε Πέτρα» θα γίνει την Παρασκευή 08/09 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

MICRO TRASH ART

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Micro Trash Art» θα γίνει την Παρασκευή 08/09 στις 16.20. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

MAGIC SHADOW JARS

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Magic Shadow Jars» θα γίνει την Παρασκευή 08/09 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Φτιάχνοντας Παραμύθια» θα γίνει την Πέμπτη 21/09 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΨΗΦΙΔΩΤΟ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος «Ψηφιδωτό» θα γίνει την Πέμπτη 07/09 στις 21.15. Θέσεις Περιορισμένες – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Αναπαλαίωση Ξύλινου Επίπλου» θα γίνει την Τετάρτη 13/09 στις 11.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Αναπαλαίωση Ξύλινου Επίπλου» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Ιστορία Κινηματογράφου» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ART CYCLE

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Art Cycle» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Δημιουργίες με Σύρμα» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Θεατρικό Κοστούμι» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ COMICS Β' ΚΥΚΛΟΣ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Εργαστήρι Comics Β’ Κύκλος» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ PHOTOSHOP Β' ΚΥΚΛΟΣ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Εργαστήρι Εκμάθησης Photoshop Β’ Κύκλος» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Παιχνίδια Αυτόματης Γραφής» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.