ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Όλα τα μαθήματα Μουσικής είναι ατομικά. Ο μαθητής μπορεί σε συνεννόηση με το Σπίρτο να κανονίσει ένα ραντεβού για το όργανο που τον ενδιαφέρει. Μπορείτε να δείτε όλα τα μουσικά όργανα που διδάσκονται στο Σπίρτο εδώ.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα για το σεμινάριο «Φωτογραφία Α’ Κύκλος» θα γίνει την Παρασκευή 21/04 στις 18.00. Στο τμήμα υπάρχουν ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε τη θέση σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Χειροποίητο Κόσμημα» θα γίνει την Πέμπτη 27/04 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Φωτογραφία Α’ Κύκλος» θα γίνει την Τετάρτη 26/04 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Ζωγραφική Αρχαρίων» θα γίνει τη Δευτέρα 24/04 στις 16.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Ζωγραφική Αρχαρίων» θα γίνει τη Δευτέρα 13/02 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ PHOTOSHOP (ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ)

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Εργαστήρι Εκμάθησης Photoshop (ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ)» θα γίνει την Πέμπτη 12/01 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Ιστορία της Μοντέρνας Τέχνης» θα γίνει τη Δευτέρα 16/01 στις 21.15. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Παιχνίδια Αυτόματης Γραφής» θα γίνει την Τετάρτη 26/04 στις 11.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Εικονογράφηση Παιδικού Βιβλίου» θα γίνει την Πέμπτη 16/03 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ COMICS

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Εργαστήρι Comics» θα γίνει την Πέμπτη 23/02 στις 21.15. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ COMICS (ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ)

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Εργαστήρι Comics προχωρημένων» θα γίνει την Παρασκευή 13/01 στις 21.15. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Κατασκευή Μαριονέτας» θα γίνει την Πέμπτη 19/01 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΕΡΙ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Χειροποίητο Κερί» θα γίνει το Σάββατο 22/04 στη 13.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

DECOUPAGE

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Decoupage» θα γίνει την Τρίτη 25/04 στις 17.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΠΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Ιαπωνική και Κοπτική Βιβλιοδεσία» θα γίνει το Σάββατο 11/03 στις 18.15. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

DECOUPAGE (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Decoupage» θα γίνει τη Δευτέρα 08/05 στις 11.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΒΕΛΟΝΑΚΙ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Βελονάκι» θα γίνει τη Δευτέρα 24/04 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΜΑΚΡΑΜΕ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Μακραμέ» θα γίνει τη Δευτέρα 24/04 στις 11.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

SCRAPBOOKING

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Scrapbooking» θα γίνει το Σάββατο 14/01 στις 15.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΒΕΛΟΝΑΚΙ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Βελονάκι» θα γίνει την Παρασκευή 27/01 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ PHOTOSHOP (ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ)

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Εργαστήρι Εκμάθησης Photoshop (ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ)» θα γίνει την Τετάρτη 25/01 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Πλέξιμο με Βελόνες» θα γίνει τη Δευτέρα 24/04 στις 11.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ PHOTOSHOP (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Εργαστήρι Εκμάθησης Photoshop» θα γίνει την Παρασκευή 27/01 στις 13.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Ευρωπαϊκός Μεταπολεμικός Κινηματογράφος» θα γίνει το Σάββατο 28/01 στις 16.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Χειροποίητο Σαπούνι» θα γίνει το Σάββατο 22/04 στις 16.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος «Χειροποίητο Σαπούνι» θα γίνει τη Δευτέρα 09/01 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Β' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Φωτογραφία Β’ Κύκλος» θα γίνει την Τετάρτη 11/01 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Πλέξιμο με Βελόνες» θα γίνει την Παρασκευή 13/01 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

FAUX BIJOUX

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Faux Bijoux» θα γίνει το Σάββατο 01/04 στις 16.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡΟΥΧΟΥ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Εργαστήρι δημιουργίας ρούχου» θα γίνει το Σάββατο 22/04 στις 10.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής» θα γίνει το Σάββατο 28/01 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΓΛΥΠΤΙΚΗ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Γλυπτική» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΧΑΡΤΟΠΛΕΚΤΙΚΗ - QUILLING

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Χαρτοπλεκτική – Quilling» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Ιστορία της Τέχνης» θα γίνει την Τετάρτη 08/02 στις 21.15. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος «Φτιάχνοντας Παραμύθια» θα γίνει την Τρίτη 14/03 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΨΗΦΙΔΩΤΟ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Ψηφιδωτό» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Αναπαλαίωση Ξύλινου Επίπλου» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Αναπαλαίωση Ξύλινου Επίπλου» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΥΦΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Υφαντικής Τέχνης» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ORIGAMI

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Origami» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Ιστορία Κινηματογράφου» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ART CYCLE

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Art Cycle» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Δημιουργίες με Σύρμα» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος «Θεατρικό Κοστούμι» θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ

Την τρέχουσα περίοδο υπάρχουν διάφορα τμήματα για το μάθημα «Ζωγραφική Προχωρημένων«. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.