ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜ. ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ CD COVER/BOOKLET/ΑΦΙΣΑΣ

 

Η Δήμητρα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. To 2000 σπούδασε Γραφιστική στο ΤΕΙ Αθήνας και εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως καθηγήτρια Γραφιστικής σε ΙΕΚ και ως freelancer γραφίστρια και εικαστικός. Το 2004 απέσπασε το τρίτο βραβείο σε διαγωνισμό Αφίσας του EΛ.I.N.Y.A.E.για τον χημικό Κίνδυνο στην εργασία.

Παρακολούθησε σεμινάρια Γλυπτικής, κατασκευής γαντόκουκλας / μαριονέτας και κοσμημάτων. Ασχολείται παράλληλα με την ζωγραφική, και έχει κάνει εκθέσεις σε διάφορους χώρους. Αργότερα άρχισε να κατασκευάζει υφασμάτινες τσάντες, πορτοφόλια και διάφορα αντικείμενα με ύφασμα. Κατασκευάζει εικαστικές κούκλες, κοσμήματα, ζωγραφίζει σε ρούχα κλπ. Έχει πάρει μέρος σε διάφορα bazaar.

Το 2011 σπούδασε Σκηνογραφία / Ενδυματολογία στη σχολή Βακαλό. Έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος και ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών.

Το 2013 απέσπασε το Πρώτο Βραβείο Ενδυματολογίας στο διαγωνισμό της Σχολής Βακαλό για το θεατρικό Έργο MUZICA της Μαριβήτα Γραμματικάκη.

Έχει εργαστεί στο θέατρο στις παραστάσεις “Το Τρελόσπιτο” στο Θέατρο ΠΚ, “Τα αδύνατα δυνατά” στο θέατρο 104, “Κεκλεισμένων των θυρών” στο θέατρο Γκαράζ, “Λαβύρινθος” στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ κ.α.