ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Η Μαριλού Χρυσοχοΐδου σπούδασε Δημιουργική Γραφή (BA Creative Writing) στο Πανεπιστήμιο της Αγγλίας και έκανε το μεταπτυχιακό της στη Δημιουργική Γραφή με ειδίκευση στην ποίηση (MA Creative Writing) στο University of Manchester στην Αγγλία. Τα τελευταία 8 χρόνια δούλευε στον τομέα της Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, ενώ τον τελευταίο χρόνο έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στη δημιουργία group «Δημιουργικής Γραφής» σε Ενήλικες και «Θεατρικού Παιχνιδιού» σε Ενήλικες και Παιδιά. Ποιήματά της έχουν ήδη δημοσιευτεί σε ομαδικές εκδόσεις σε Ελλάδα και Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στις εκδόσεις Anchor Books, Brand Literary Magazine, The Books’ Journal και Ευνή Ποιητικό Περιοδικό.

Η Μαριλού έχει συνεργαστεί με το Ελληνικό Τμήμα του BBC, και την Εφημερίδα «Ελευθερία» στην Αγγλία όπου είχε την στήλη μόδας και το Madame Figaro όπου δημοσίευε άρθρα της. Η αγάπη της για τη μόδα της χάρισε αρκετές συνεργασίες για styling προσώπων αλλά και styling φωτογραφήσεων στον Ελεύθερο Τύπο στην Ελλάδα.

Αν την ρωτήσετε, χαρακτηρίζει τον εαυτό της αντικοινωνικό γραφιά. Της αρέσει πολύ να ακούει ιστορίες, να πηγαίνει βόλτες με το σκύλο της και να διαβάζει. Λατρεύει να διδάσκει γκρουπ γραφής και να αλληλεπιδρά με τις λέξεις. Κάθε φορά που συντονίζει δική της ομάδα, κουβαλά για τους συνταξιδιώτες της ένα βαλιτσάκι γεμάτο έμπνευση, φαντασία και το πιο ζεστό χαμόγελό της.