fbpx

Stop Motion Α’ Κύκλος

Διάρκεια 90'/Εβδομ,
Συναντήσεις: 8
Φοίτηση: 2 μήνες
Τιμή: 60€/μήνα

Διαθέσιμα τμήματα

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη συνάντηση για το μάθημα της επιλογής σας

Δεν βρήκες την ημέρα που έψαχνες;

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου για το επόμενο τμήμα που θα δημιουργηθεί!

Τι θα μάθω;

Στόχος του σεμιναρίου αυτού είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης ταινίας Animation με την τεχνική του Stop Motion. Χωρίζεται σε δύο κύκλους. Στον Α΄ κύκλο δίνεται έμφαση στις βασικές αρχές για τη δημιουργία της κίνησης, στα υλικά, τη δημιουργία των χαρακτήρων και του χώρου.

Ο Α’ κύκλος περιλαμβάνει:

1ο μάθημα: Παρουσίαση της τεχνικής και προβολή χαρακτηριστικών ταινιών που έχουν γίνει με Stop Motion. Προετοιμασία υλικού για πρώτη άσκηση «κίνηση-επιτάχυνση-επιβράδυνση-λογότυπο».

2ο μάθημα: «κίνηση-επιτάχυνση-επιβράδυνση-λογότυπο». Λήψεις καρέ-καρέ της κίνησης γραμμάτων-χαρακτήρων με σκοπό τη δημιουργία ενός λογοτύπου σε κίνηση.

3ο μάθημα: Ολοκλήρωση της πρώτης άσκησης. Προετοιμασία δεύτερης άσκησης «Σφαίρα-Κύβος-Πυραμίδα». Δημιουργία των όγκων με πλαστελίνη, εμφάνιση-εξαφάνιση, «πάγωμα» κίνησης, σύνθεση στον χώρο με κίνηση. Λήψεις.

4ο μάθημα: Ολοκλήρωση της δεύτερης άσκησης.

5ο μάθημα: Τρίτη άσκηση «Μεταμόρφωση»: μία φόρμα μεταμορφώνεται σε άλλη. Δημιουργία της φόρμας-χαρακτήρα στην αρχική και τελική της μορφή. Λήψεις.

6ο μάθημα: Συνέχεια λήψεων και ολοκλήρωση της τρίτης άσκησης.

7ο μάθημα: Τέταρτη άσκηση «Ανθρωπόμορφος χαρακτήρας». Δημιουργία του χαρακτήρα, τοποθέτηση του στο χώρο, δημιουργία κίνησης, λήψεις.

8ο μάθημα: Ολοκλήρωση της τέταρτης άσκησης. Ολοκλήρωση Α΄ κύκλου.

Πόσο κοστίζει/Διαρκεί;

Το σεμινάριο Stop Motion είναι ομαδικό, αποτελείται από 8 συναντήσεις (2 μήνες), έχει διάρκεια 90′ την εβδομάδα και κοστίζει 60 ευρώ το μήνα. Η εγγραφή στο Σπίρτο είναι δωρεάν.

Το Σπίρτο / Covid 19

Με γνώμονα την προστασία των μαθητών μας, έχουμε προσαρμόσει τα τμήματα στις ανάγκες του σήμερα.

Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που τους ενδιαφέρει είτε με φυσική, είτε με online παρουσία. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διδασκαλίας σας, είτε δια ζώσης είτε αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής τάξης που θα σας επιτρέπει να συμμετέχετε ζωντανά στο μάθημα από τον προσωπικό σας χώρο.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται όλο το χρόνο αποκλειστικά online τμήματα, που δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να συνδέονται από οποιοδήποτε χώρο βρίσκονται, με άνεση και ασφάλεια.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η υγεία και η ασφάλεια σας, γι’ αυτό στις εγκαταστάσεις του Σπίρτου τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας όπως υποδεικνύονται από τις αρμόδιες αρχές.

Τα εξ αποστάσεως μαθήματα αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στο χώρο της εκπαίδευσης και η παρέα μας μεγαλώνει αφού πλέον συνδεόμαστε από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας σεμινάριο αλλά και τον τρόπο διδασκαλίας που προτιμάτε και μπείτε στην παρέα του Σπίρτου μ’ ένα κλικ.

Τρέχουσα Προσφορά

Καθηγητές

Αρετή Χρύσανθου Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Ασχολείται με την δημιουργία… Διαβάστε περισσότερα...

Παρόμοια Μαθήματα

Που θα μας βρείτε

Το Σπίρτο βρίσκεται από το 2009 στην Αποστολοπούλου 11, στο Χαλάνδρι. Είναι προσβάσιμο τόσο οδικώς με ΙΧ (εύκολο παρκάρισμα στα γύρω στενά), όσο και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δείτε τη σελίδα Επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.

 • Με Μετρό:
  – Στάση «Χολαργός» και περπάτημα 15 λεπτά διαμέσου της Ηρώων Πολυτεχνείου και έπειτα της Αποστολοπούλου
  – Στάση «Κατεχάκη» με το λεωφορείο 402 από την αφετηρία επί της Μεσογείων και αποβίβαση στην 3η στάση Αποστολοπούλου που βρίσκεται ακριβώς έξω από το Σπίρτο
 • Με Τρόλευ:
  – 10 & 18, αποβίβαση στις στάσεις Σερρών ή Ακροπόλεως επί της Εθνικής Αντιστάσεως και περπάτημα 2 λεπτά
  – 19, αποβίβαση στη στάση Σερρών και περπάτημα 10 λεπτά διαμέσου της Κόδρου
 • Με Λεωφορείο:
  – 550, Α7, 602, Χ14, Ε14, αποβίβαση στη στάση Σερρών και περπάτημα 10 λεπτά διαμέσου της Κόδρου

Μοιράσου το

Share it with a friend!
Share it with a friend!

Καθηγητές

Αρετή Χρύσανθου Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Ασχολείται με την δημιουργία… Διαβάστε περισσότερα...

Τρέχουσα Προσφορά

Παρόμοιες Συναντήσεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποστολοπούλου 11, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6753306
email: info@tospirto.com

Ώρες γραμματείας:
Δευ-Τρι-Πεμ: 14:00-21:00
Τετ-Παρ: 10:00-21:00
Σάββατο: 10:00-18:00