fbpx

Μαθήματα Ντραμς

Διάρκεια 50’/Εβδομ.
Συναντήσεις: 1/Εβδομ.
Φοίτηση: Όλο το χρόνο
Τιμή: 90€/μήνα

Κλείσε ένα δοκιμαστικό μάθημα

Κανόνισε ένα δοκιμαστικό μάθημα στο μουσικό όργανο της επιλογής σου.

Πιστοποίημενες σπουδές

Από το 2015 παρέχεται στους μαθητές μας η δυνατότητα ευρωπαϊκής πιστοποίησης κατόπιν εξετάσεων μέσω της συνεργασίας του Σπίρτου με το Registry of Guitar Tutors (RGT) και το London College of Music (LCM).

Τι θα μάθω;

Τα μαθήματα ντραμς έχουν ως στόχο να διδάξουν την τέχνη των τυμπάνων μέσα από μία μουσική προσέγγιση, με στόχο ο μαθητής να καταφέρει να γίνει ένας drummer που έχει κατανοήσει το ρόλο του οργάνου μέσα σε ένα μουσικό σύνολο. Σκοπός των μαθημάτων είναι ο μαθητής, είτε είναι αρχάριος είτε προχωρημένος, να γίνει τελικά ένας ολοκληρωμένος μουσικός, ο οποίος θα ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε μουσική κατάσταση.

Αυτό επιτυγχάνεται με έμφαση στους εξής δύο τομείς:

1. Πρακτικό κομμάτι (Mechanics)

Τεχνική, ανεξαρτησία, σωστός ήχος, χαλάρωση και τελικά “κούρδισμα” του σώματος πάνω στο όργανο. Απώτερος στόχος είναι να λειτουργεί το σώμα μηχανικά και να αλληλεπιδρά με το όργανο με τρόπο αυτόματο, ανταποκρινόμενο στα εξωτερικά μουσικά ερεθίσματα.

 2. Μουσικό κομμάτι

Ο ρόλος του drummer ως μουσικού, η ουσία του οργάνου και η σωστή προσέγγιση σε μια μουσική κατάσταση. Εδώ πραγματοποιείται εμβάθυνση στην έννοια του ρυθμού και του παλμού, του πώς τελικά θα “φέρει” τη μέγιστη δυνατή ενέργεια και του πώς θα φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης γίνεται εκτεταμένη μελέτη και ανάλυση πολλών σημαντικών μουσικών στυλ και δίδονται τα απαραίτητα εφόδια στο μαθητή ώστε να μπορέσει να εμβαθύνει σε αυτό που τελικά του ταιριάζει και τον ενδιαφέρει.

Πόσο κοστίζει/Διαρκεί;

Τα μαθήματα Ντραμς είναι ατομικά, έχουν διάρκεια 50′ την εβδομάδα και κοστίζουν 90 ευρώ το μήνα. Η εγγραφή στο Σπίρτο είναι δωρεάν.

Το Σπίρτο / Covid 19

Με γνώμονα την προστασία των μαθητών μας, έχουμε προσαρμόσει τα τμήματα στις ανάγκες του σήμερα.

Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που τους ενδιαφέρει είτε με φυσική, είτε με online παρουσία. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διδασκαλίας σας, είτε δια ζώσης είτε αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής τάξης που θα σας επιτρέπει να συμμετέχετε ζωντανά στο μάθημα από τον προσωπικό σας χώρο.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται όλο το χρόνο αποκλειστικά online τμήματα, που δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να συνδέονται από οποιοδήποτε χώρο βρίσκονται, με άνεση και ασφάλεια.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η υγεία και η ασφάλεια σας, γι’ αυτό στις εγκαταστάσεις του Σπίρτου τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας όπως υποδεικνύονται από τις αρμόδιες αρχές.

Τα εξ αποστάσεως μαθήματα αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στο χώρο της εκπαίδευσης και η παρέα μας μεγαλώνει αφού πλέον συνδεόμαστε από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας σεμινάριο αλλά και τον τρόπο διδασκαλίας που προτιμάτε και μπείτε στην παρέα του Σπίρτου μ’ ένα κλικ.

Τρέχουσα Προσφορά

Καθηγητές

Αναστάσης Γούλιαρης Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών.… Διαβάστε περισσότερα...
Βαγγέλης Τσιμπλάκης Ο Βαγγέλης Τσιμπλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Είναι απόφοιτος… Διαβάστε περισσότερα...

Παρόμοια Μαθήματα

Έξτρα παροχές

Στο Σπίρτο παράλληλα με τα ατομικά μαθήματα μουσικής πραγματοποιούνται και ομαδικά μαθήματα θεωρίας βασισμένα στο Popular music theory του London College of Music.

Επίσης, με σκοπό ο μαθητής να αποκτήσει πιο ολοκληρωμένες σπουδές πάνω στη μουσική, πραγματοποιείται σεμινάριο Ear/Rhythm training.

Μέσα από τις πρόβες και τα live του Σπίρτου, οι μαθητές έχουν την ευχέρεια να γνωρίσουν τη μουσική στην πρακτική της μορφή.

Επίσης εν μέσω της όλης διαδρομής, έρχονται σε επαφή και γνωρίζουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους.

Εκπληρώνοντας αυτή την διαδικασία ο μαθητής έχει πλέον αποκτήσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τη μουσική και έχει δημιουργήσει δυνατές αναμνήσεις και εμπειρίες.

Που θα μας βρείτε

Το Σπίρτο βρίσκεται από το 2009 στην Αποστολοπούλου 11, στο Χαλάνδρι. Είναι προσβάσιμο τόσο οδικώς με ΙΧ (εύκολο παρκάρισμα στα γύρω στενά), όσο και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δείτε τη σελίδα Επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.

 • Με Μετρό:
  – Στάση «Χολαργός» και περπάτημα 15 λεπτά διαμέσου της Ηρώων Πολυτεχνείου και έπειτα της Αποστολοπούλου
  – Στάση «Κατεχάκη» με το λεωφορείο 402 από την αφετηρία επί της Μεσογείων και αποβίβαση στην 3η στάση Αποστολοπούλου που βρίσκεται ακριβώς έξω από το Σπίρτο
 • Με Τρόλευ:
  – 10 & 18, αποβίβαση στις στάσεις Σερρών ή Ακροπόλεως επί της Εθνικής Αντιστάσεως και περπάτημα 2 λεπτά
  – 19, αποβίβαση στη στάση Σερρών και περπάτημα 10 λεπτά διαμέσου της Κόδρου
 • Με Λεωφορείο:
  – 550, Α7, 602, Χ14, Ε14, αποβίβαση στη στάση Σερρών και περπάτημα 10 λεπτά διαμέσου της Κόδρου

Μοιράσου το

Share it with a friend!
Share it with a friend!

Καθηγητές

Αναστάσης Γούλιαρης Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών.… Διαβάστε περισσότερα...
Βαγγέλης Τσιμπλάκης Ο Βαγγέλης Τσιμπλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Είναι απόφοιτος… Διαβάστε περισσότερα...

Τρέχουσα Προσφορά

Παρόμοια Μαθήματα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποστολοπούλου 11, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6753306
email: info@tospirto.com

Ώρες γραμματείας:
Δευ-Τρι-Πεμ: 14:00-21:00
Τετ-Παρ: 10:00-21:00
Σάββατο: 10:00-18:00