fbpx

Μαθήματα Μουσικής Παραγωγής

Διάρκεια 90'/Εβδομ.
Συναντήσεις: 1/Εβδομ.
Φοίτηση: Όλο το χρόνο
Τιμή: 90€/μήνα

Κλείσε ένα δοκιμαστικό μάθημα

Κανόνισε ένα δοκιμαστικό μάθημα στο μουσικό όργανο της επιλογής σου.

Πιστοποίημενες σπουδές

Από το 2015 παρέχεται στους μαθητές μας η δυνατότητα ευρωπαϊκής πιστοποίησης κατόπιν εξετάσεων μέσω της συνεργασίας του Σπίρτου με το Registry of Guitar Tutors (RGT) και το London College of Music (LCM).

Τι θα μάθω;

Μέσα από τα μαθήματα μουσικής παραγωγής εξερεύνησε δημιουργικά και καλλιτεχνικά τη μουσική σε όλα τα στάδια της παραγωγής όπως «Σύνθεση – Ενορχήστρωση – Ηχογράφηση – Μίξη». Μάθε πως να εξελίσσεις και να οργανώνεις τις μουσικές σου ιδέες σε μια ολοκληρωμένη συνθετική φόρμα, πως να τις ηχογραφείς σωστά και να τις μεταφέρεις στον υπολογιστή για επεξεργασία και πως να φτάνεις στην οριστική του μορφή το καλλιτεχνικό σου έργο μέσω της μίξης, παραδίδοντας ένα ολοκληρωμένο, επαγγελματικών προδιαγραφών μουσικό προϊόν.

Αυτό το σεμινάριο θα σου προσφέρει τη γνώση και τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να συνθέσεις, ηχογραφήσεις και ολοκληρώσεις της μουσικές σου ιδέες σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέσα από τα μαθήματα μουσικής παραγωγής θα εξελίξεις όχι μόνο τις τεχνικές σου ικανότητες πάνω στη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της επεξεργασίας του ήχου αλλά και την προσωπικότητα, τα οράματα και τις προσδοκίες σου ως καλλιτέχνης και παραγωγός.

Τα μαθήματα απευθύνονται:

 • Σε μουσικούς όλων των ειδών όπως PopRockElectronicJazzClassical.

 • Σε αρχάριους ή προχωρημένους ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες μουσικούς που ενδιαφέρονται είτε να αποκτήσουν, είτε να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τη μουσική σύνθεση και την παραγωγή.

 • Σε μουσικούς και τραγουδιστές που επιθυμούν να διευρύνουν τις θεωρητικές και ενορχηστρωτικές τους γνώσεις.

 • Σε καλλιτέχνες που θέλουν να μάθουν τη χρήση των νέων τεχνολογιών για τη δημιουργία, την παραγωγή και την προώθηση της μουσικής τους.

  Ο ολοκληρωμένος κύκλος σπουδών περιλαμβάνει:

 • Songwriting. Εκμάθηση των μουσικών στυλ (poprockdancejazz) και των τεχνικών σύνθεσης στίχων, μουσικής και μελωδίας.

 • Βασικές αρχές μουσικής σύνθεσης (Αρμονία, Μελωδία, Φόρμα).

 • Ενορχήστρωση.

 • Χρήση DAW (Digital Audio Workstation – Cubase, Ableton live) και Plugins.

 • Σχεδιασμό και παραγωγή ήχων με Plugins και Synthesizers.

 • Εξάσκηση και εξέλιξη των ακουστικών ικανοτήτων (Ακουστική μουσική ανάλυση).

 • Εισαγωγή στην Ακουστική.

 • Βασικές τεχνικές ηχογράφησης μουσικών οργάνων και φωνής.

 • Τεχνικές επεξεργασίας και μίξης ήχου στον ηλεκτρονικό υπολογιστή (EQ,CompressorReverbDelayEffects).

 • Χρήση Multimedia για προώθηση της μουσικής.

Το μάθημα της μουσικής παραγωγής στο Σπίρτο έχει το πλεονέκτημα της εξατομίκευσης και προσαρμογής της διδακτέας ύλης ανάλογα με τους στόχους, το ύφος και το επίπεδο του κάθε σπουδαστή/μουσικού ξεχωριστά.

Πόσο κοστίζει/Διαρκεί;

Τα μαθήματα μουσικής παραγωγής είναι ατομικά, έχουν διάρκεια 50′ την εβδομάδα και κοστίζουν 90 ευρώ το μήνα. Η εγγραφή στο Σπίρτο είναι δωρεάν.

Το Σπίρτο / Covid 19

Με γνώμονα την προστασία των μαθητών μας, έχουμε προσαρμόσει τα τμήματα στις ανάγκες του σήμερα.

Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που τους ενδιαφέρει είτε με φυσική, είτε με online παρουσία. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διδασκαλίας σας, είτε δια ζώσης είτε αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής τάξης που θα σας επιτρέπει να συμμετέχετε ζωντανά στο μάθημα από τον προσωπικό σας χώρο.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται όλο το χρόνο αποκλειστικά online τμήματα, που δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να συνδέονται από οποιοδήποτε χώρο βρίσκονται, με άνεση και ασφάλεια.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η υγεία και η ασφάλεια σας, γι’ αυτό στις εγκαταστάσεις του Σπίρτου τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας όπως υποδεικνύονται από τις αρμόδιες αρχές.

Τα εξ αποστάσεως μαθήματα αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στο χώρο της εκπαίδευσης και η παρέα μας μεγαλώνει αφού πλέον συνδεόμαστε από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας σεμινάριο αλλά και τον τρόπο διδασκαλίας που προτιμάτε και μπείτε στην παρέα του Σπίρτου μ’ ένα κλικ.

Τρέχουσα Προσφορά

Καθηγητές

Θοδωρής Φοινίδης Γεννήθηκε το 1976 στην Θεσσαλονίκη και σπούδασε Κλασικό Πιάνο και… Διαβάστε περισσότερα...

Παρόμοια Μαθήματα

Έξτρα παροχές

Στο Σπίρτο παράλληλα με τα ατομικά μαθήματα μουσικής πραγματοποιούνται και ομαδικά μαθήματα θεωρίας βασισμένα στο Popular music theory του London College of Music.

Επίσης, με σκοπό ο μαθητής να αποκτήσει πιο ολοκληρωμένες σπουδές πάνω στη μουσική, πραγματοποιείται σεμινάριο Ear/Rhythm training.

Μέσα από τις πρόβες και τα live του Σπίρτου, οι μαθητές έχουν την ευχέρεια να γνωρίσουν τη μουσική στην πρακτική της μορφή.

Επίσης εν μέσω της όλης διαδρομής, έρχονται σε επαφή και γνωρίζουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους.

Εκπληρώνοντας αυτή την διαδικασία ο μαθητής έχει πλέον αποκτήσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τη μουσική και έχει δημιουργήσει δυνατές αναμνήσεις και εμπειρίες.

Που θα μας βρείτε

Το Σπίρτο βρίσκεται από το 2009 στην Αποστολοπούλου 11, στο Χαλάνδρι. Είναι προσβάσιμο τόσο οδικώς με ΙΧ (εύκολο παρκάρισμα στα γύρω στενά), όσο και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δείτε τη σελίδα Επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.

 • Με Μετρό:
  – Στάση «Χολαργός» και περπάτημα 15 λεπτά διαμέσου της Ηρώων Πολυτεχνείου και έπειτα της Αποστολοπούλου
  – Στάση «Κατεχάκη» με το λεωφορείο 402 από την αφετηρία επί της Μεσογείων και αποβίβαση στην 3η στάση Αποστολοπούλου που βρίσκεται ακριβώς έξω από το Σπίρτο
 • Με Τρόλευ:
  – 10 & 18, αποβίβαση στις στάσεις Σερρών ή Ακροπόλεως επί της Εθνικής Αντιστάσεως και περπάτημα 2 λεπτά
  – 19, αποβίβαση στη στάση Σερρών και περπάτημα 10 λεπτά διαμέσου της Κόδρου
 • Με Λεωφορείο:
  – 550, Α7, 602, Χ14, Ε14, αποβίβαση στη στάση Σερρών και περπάτημα 10 λεπτά διαμέσου της Κόδρου

Μοιράσου το

Share it with a friend!
Share it with a friend!

Καθηγητές

Θοδωρής Φοινίδης Γεννήθηκε το 1976 στην Θεσσαλονίκη και σπούδασε Κλασικό Πιάνο και… Διαβάστε περισσότερα...

Τρέχουσα Προσφορά

Παρόμοια Μαθήματα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποστολοπούλου 11, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6753306
email: info@tospirto.com

Ώρες γραμματείας:
Δευ-Τρι-Πεμ: 14:00-21:00
Τετ-Παρ: 10:00-21:00
Σάββατο: 10:00-18:00