Δηλώστε συμμετοχή

Το Scrapbooking είναι η τέχνη της διατήρησης αναμνήσεων χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες, διάφορα αναμνηστικά και σημειώσεις για γεγονότα και περιστατικά που έχουν συμβεί.

Αρχικά, για να συνθέσουμε χρησιμοποιούμε σαν βάση ένα χαρτί κανσόν ή χαρτί scrapbooking, μία ή περισσότερες φωτογραφίες και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία όπως λουλούδια, κορδέλες, χρώματα και φυσικά σημειώσεις για να κρατήσουμε τις αναμνήσεις μας ζωντανές. Έτσι φτιάχνουμε εκπληκτικές χειροποίητες ευχετήριες κάρτες, βιβλία ευχών, ημερολόγια εγκυμοσύνης και ό,τι άλλο χρησιμοποιούμε ώστε να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας και των άλλων

Άμεση εφαρμογή το scrapbooking έχει για διακόσμηση σε γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ γενεθλίων, γιορτές, επετείους ή στη διακόσμηση παιδικών δωματίων.

Το μάθημα του Scrapbooking είναι ομαδικό, αποτελείται από 8 συναντήσεις (2 μήνες), έχει διάρκεια 90′ την εβδομάδα και κοστίζει 50 ευρώ το μήνα. Η εγγραφή στο Σπίρτο είναι δωρεάν.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το μάθημα

Αν επιθυμείτε να σας ενημερώσουμε μόλις ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: