Δηλώστε συμμετοχή

Η Υφαντική είναι παντού !

Ανάμεσα σε μας & τη φύση, ανάμεσα στον πολιτισμό του σώματος & του γύρω κόσμου δίνοντας την αίσθηση του οικείου & του προσφιλούς. Διατηρώντας τον σεβασμό ως προς την παράδοση αλλά απελευθερωμένη από προκαταλήψεις και νοοτροπίες που την κρατούσαν ¨κλειστή¨ επανέρχεται στο προσκήνιο τολμηρή όσο ποτέ ντύνοντας δέντρα, στύλους, έπιπλα, υπερβαίνοντας την δισδιάστατη μορφή της μέσα από φόρμες που παραπέμπουν σε γλυπτά. 

Η αρχέγονη Τέχνη εξελίσσεται γράφοντας την δική της Ιστορία & ανοίγεται στο μέλλον, αυτό που δημιουργείται από τις αλλαγές του παρόντος κόσμου ως ανάγκη επαναπροσδιορισμού των αξιών του ανθρώπου.

Από την απλή κουρελού μέχρι τις πολύμορφες ταπισερί, τα μαθήματα περιλαμβάνουν όλες τις τεχνικές που μπορούν να δημιουργηθούν σε τελάρο & αργαλειό. Κιλίμι, Χαλί, Φλοκάτη, Soumak, Φλόσσα, Κουσκουσέ, Tapestry… λεπτά και χονδρά υφάσματα, όγκους & τρισδιάστατες φόρμες. Μαθαίνουμε να δημιουργούμε εσάρπες, τσάντες, κοσμήματα, ζώνες, κάπες, poncho, αλλά & είδη διακόσμησης για το σπίτι.

Το μάθημα Υφαντικής τέχνης είναι ομαδικό, αποτελείται από 8 συναντήσεις (2 μήνες), έχει διάρκεια 90′ την εβδομάδα και κοστίζει 50 ευρώ το μήνα. Η εγγραφή στο Σπίρτο είναι δωρεάν.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το μάθημα

Αν επιθυμείτε να σας ενημερώσουμε μόλις ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: