Δηλώστε συμμετοχή

Κάνε την θεωρία πράξη με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!

Ο όρος αυτοσχεδιασμός παραπέμπει τους περισσότερους σε σολιστικά μέρη τα οποία απαρτίζουν ένα μικρό κι άλλες φορές ένα μεγάλο μέρος ενός τραγουδιού/κομματιού. Αυτοσχεδιασμό βέβαια αποτελεί και ο τρόπος αντίδρασης ενός μουσικού σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, δηλαδή όταν καλείται να παίξει μέσα σε ένα σύνολο κάποιο καινούργιο κομμάτι ή κάποιο ασυνήθιστο για εκείνον στυλ μουσικής.

Στόχος μας μέσα από το συγκεκριμένο μάθημα είναι να εξελίξουμε τα παραπάνω μέσα από διαφορετικά είδη μουσικής και ρυθμών. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αντίληψη της εκάστοτε μουσικής φόρμας, στη ρυθμολογία, στη μελωδική ανάπτυξη και δομή των solos και το σημαντικότερο στη μουσική επικοινωνία των μελών του συνόλου. Το μάθημα αφορά τους μαθητές όλων των οργάνων ανεξαρτήτως επιπέδου.

Το σεμινάριο αυτοσχεδιασμού είναι ομαδικό, έχει διάρκεια 60′ την εβδομάδα και κοστίζει 20 ευρώ το μήνα για μαθητές που παρακολουθούν ατομικό μάθημα οργάνου και 30 ευρώ για μαθητές που δεν παρακολουθούν ατομικό μάθημα οργάνου.

Κλείστε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα

Αν επιθυμείτε να σας ενημερώσουμε μόλις ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: