Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Σπίρτου

Το Σύγχρονο Εργαστήρι Τέχνης “ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ” σας προσκαλεί στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις των μαθητών του. Μέσα από 4 εκδηλώσεις σε 3 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας, σας παρουσιάζουμε τη δουλειά των μαθητών μας κατά την περίοδο Φεβρουάριος – Ιούνιος 2018.

Παρασκευή 22/06 – Έντεχνο, λαϊκό και παραδοσιακό LIVE στο Poems n’ Crimes
Την Παρασκευή 22/06, σας προσκαλούμε στο Poems&Crimes Art Bar των εκδόσεων Γαβριηλίδης (Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι) για να σας παρουσιάσουμε το live του τμήματος ελληνικής μουσικής του Σπίρτου.

Στις 21.00 στον ισόγειο χώρο του Poems&Crimes οι μαθητές και οι καθηγητές των τμημάτων ελληνικής μουσικής του Σπίρτου θα παρουσιάσουν ένα ζωντανό πρόγραμμα με ρεμπέτικα, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν μαθητές από τα τμήματα μπουζουκιού, λαούτου, λαϊκής κιθάρας, ουτιού, φωνητικής, όπως επίσης θα συμμετέχουν και θα παρουσιάσουν δουλειά τους οι μαθητές του τμήματος ακορντεόν.

Τετάρτη 27/06 και Πέμπτη 28/06 – Rock και Jazz LIVE στο Lazy Club
Την Τετάρτη 27/06 και την Πέμπτη 28/06, το Σπίρτο ανηφορίζει στο Lazy club (Λ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια) για τη συναυλία των μουσικών του συνόλων και των μικρότερων μαθητών του. Στη συναυλία συμμετέχουν μαθητές από τα τμήματα ηλεκτρικής – ακουστικής κιθάρας, φωνητικής, πιάνου, ντραμς, μουσικής παραγωγής και μπάσου και μαζί με τους καθηγητές τους θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη μοντέρνα ροκ καθώς και επιλεγμένα jazz standards.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 και το live θα ξεκινήσει στις 21.00 και τις δύο βραδιές.

Κυριακή 01/07 – Έκθεση εικαστικών τμημάτων του Σπίρτου στο The Box
Την Κυριακή 01/07 από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 22.00 το βράδυ, το σύγχρονο εργαστήρι τέχνης “Το Σπίρτο” σας προσκαλεί στο The Box (Δορυλαίου 12, Πλ. Μαβίλη, Αθήνα) για να σας παρουσιάσει την έκθεση των εικαστικών του μαθημάτων.

Από τις 12.00 το μεσημέρι στον όμορφο χώρο του The Box, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τις δημιουργίες των μαθητών/τριών που συμμετείχαν στα εικαστικά σεμινάρια του Σπίρτου την περίοδο Φεβρουάριος – Ιούνιος 2018.

Στο χώρο θα εκτίθενται δουλειές των τμημάτων Φωτογραφίας, Χειροποίητου Κοσμήματος, Ζωγραφικής, Faux Bijoux, Υγρού Γυαλιού, Μακραμέ, Decoupage, Βελονάκι, Πλεξίματος με Βελόνες, Comics, Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου, Ιαπωνικής και Κοπτικής Βιβλιοδεσίας, Φτιάχνοντας Παραμύθια, Photoshop, Δημιουργίας Ρούχου, Χειροποίητου Σαπουνιού,   Χειροποίητου Χαρτιού, Stop Motion και Χειροποίητου Κεριού. 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Σπίρτου είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους και όλες για να περάσουμε 4 υπέροχες ημέρες…