ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Όλα τα μαθήματα Μουσικής είναι ατομικά. Ο μαθητής μπορεί σε συνεννόηση με το Σπίρτο να κανονίσει ένα ραντεβού για το όργανο που τον ενδιαφέρει. Μπορείτε να δείτε όλα τα μουσικά όργανα που διδάσκονται στο Σπίρτο εδώ.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Φωτογραφία Α’ Κύκλος” με εισηγητή το Γιάννη Φαφουτάκη, θα γίνει την Παρασκευή 27/04 στις 21.15. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Φωτογραφία Α’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Τατιάνα Μαυρομάτη, θα γίνει την Παρασκευή 20/04 στις 11.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Β' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Φωτογραφία Β’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Τατιάνα Μαυρομάτη, θα γίνει την Πέμπτη 15/03 στις 21.15. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Β' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Φωτογραφία Β’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Τατιάνα Μαυρομάτη, θα γίνει την Τετάρτη 21/02 στις 11.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Γ' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Φωτογραφία Γ’ Κύκλος” με εισηγητή τον Γιάννη Φαφουτάκη, θα γίνει την Τετάρτη 17/01 στις 21.15 – Περιορισμένες θέσεις. Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Φωτογραφία Γ’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Τατιάνα Μαυρομάτη, θα γίνει την Πέμπτη 11/01 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

DIGITAL FILMMAKING

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Digital Filmmaking” με εισηγητή τον Γιάννη Φαφουτάκη, θα γίνει την Παρασκευή 02/02 στις 21.15. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος “Ζωγραφική Αρχαρίων” με εισηγητή τον Μανόλη Αλμπάνη, θα γίνει την Δευτέρα 04/06 στις 11.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Ζωγραφική Αρχαρίων” με εισηγήτρια την Πένυ Γκαβού, θα γίνει την Τρίτη 24/04 στις 18.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας. Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Ζωγραφική Αρχαρίων” με εισηγήτρια την Δήμητρα Αδαμοπούλου, θα γίνει το Σάββατο 09/06 στις 17.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΥΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Χυτό κόσμημα” με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει την Τρίτη 27/03 στις 11.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Χειροποίητο Κόσμημα Α’ Κύκλος” με εισηγητή τον Θοδωρή Κελεσίδη, θα γίνει την Παρασκευή 02/02 στις 18.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Β' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα για τον Β’ κύκλο του τμήματος “Χειροποίητο Κόσμημα Β’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει τη Δευτέρα 12/02 στις 19.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Β' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα για το πρωινό τμήμα “Χειροποίητο Κόσμημα Β’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει την Πέμπτη 25/01 στις 11.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Γ' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Χειροποίητο Κόσμημα Γ’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει την Τρίτη 09/01 στις 10.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Χειροποίητο Σαπούνι” θα γίνει την Τρίτη 08/05 στις 11.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Χειροποίητο Σαπούνι” θα γίνει την Τρίτη 26/06 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΕΡΙ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Χειροποίητο Κερί” θα γίνει την Παρασκευή 25/05 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΠΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Ιαπωνική και Κοπτική Βιβλιοδεσία” θα γίνει το Σάββατο 12/05 στις 18.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

FAUX BIJOUX

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Faux Bijoux” θα γίνει το Σάββατο 26/05 στις 17.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

FAUX BIJOUX (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Faux Bijoux” θα γίνει το Σάββατο 02/06 στις 11.50. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Υγρό γυαλί” θα γίνει το Σάββατο 30/06 στις 15.20. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΜΑΚΡΑΜΕ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Μακραμέ Α’ Κύκλος” θα γίνει το Σάββατο 19/05 στη 13.30. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΜΑΚΡΑΜΕ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Μακραμέ Α’ Κύκλος” θα γίνει την Τετάρτη 09/05 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΜΑΚΡΑΜΕ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Μακραμέ Α’ Κύκλος” θα γίνει την Δευτέρα 14/05 στις 10.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΜΑΚΡΑΜΕ Β' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Μακραμέ Β’ Κύκλος” θα γίνει την Τετάρτη 02/05 στις 15.30. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Εναλλακτικές τεχνικές βιβλιοδεσίας” θα γίνει την Πέμπτη 01/03 στις 19.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

POP-UP ΒΙΒΛΙΑ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Pop-Up Βιβλία” θα γίνει την Πέμπτη 10/05 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡΟΥΧΟΥ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Εργαστήρι Δημιουργίας Ρούχου Α’ Κύκλος” θα γίνει την Τετάρτη 06/06 στις 18.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡΟΥΧΟΥ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Εργαστήρι Δημιουργίας Ρούχου Α’ Κύκλος” θα γίνει το Σάββατο 23/06 στη 13.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

DECOUPAGE

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Decoupage” θα γίνει το Σάββατο 09/06 στις 17.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

STOP MOTION Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Stop Motion Α’ Κύκλος” θα γίνει την Παρασκευή 02/02 στη 18.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

STOP MOTION Β' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Stop Motion Β’ Κύκλος” θα γίνει την Παρασκευή 20/04 στις 18.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ COMICS Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Εργαστήρι Comics Α’ Κύκλος” θα γίνει το Σάββατο 16/06 στις 18.40 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ COMICS Β' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Εργαστήρι Comics Β’ Κύκλος” θα γίνει το Σάββατο 03/02 στις 18.40 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ PHOTOSHOP Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Εργαστήρι Εκμάθησης Photoshop Α’ Κύκλος” με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Παρασκευή 11/05 στις 10.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ PHOTOSHOP Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του απογευματινού τμήματος “Εργαστήρι Εκμάθησης Photoshop Α’ Κύκλος” με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Τρίτη 24/04 στις 19.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ PHOTOSHOP Β' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Εργαστήρι Εκμάθησης Photoshop Β’ Κύκλος” θα γίνει την Τρίτη 08/05 στις 18.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Εικονογράφηση Παιδικού Βιβλίου Α’ Κύκλος” με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Παρασκευή 11/05 στις 11.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του απογευματινού τμήματος “Εικονογράφηση Παιδικού Βιβλίου Α’ Κύκλος” με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Παρασκευή 11/05 στις 19.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Β' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος “Εικονογράφηση Παιδικού Βιβλίου Β’ Κύκλος” με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Πέμπτη 15/02 στις 11.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Φτιάχνοντας Παραμύθια” θα γίνει την Πέμπτη 01/02 στις 18.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Αμερικάνικος Κινηματογράφος” θα γίνει το Σάββατο 27/1 στις 19.20. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΒΕΛΟΝΑΚΙ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Βελονάκι Α’ Κύκλος” θα γίνει το Τετάρτη 02/05 στις 10.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΒΕΛΟΝΑΚΙ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του απογευματινού τμήματος “Βελονάκι Α’ Κύκλος” θα γίνει την Παρασκευή 27/04 στις 19.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΒΕΛΟΝΑΚΙ Β' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Βελονάκι Β’ Κύκλος” θα γίνει την Τετάρτη 17/01 στις 10.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΒΕΛΟΝΑΚΙ Β' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του απογευματινού τμήματος “Βελονάκι Β’ Κύκλος” θα γίνει την Παρασκευή 19/01 στις 19.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ Β' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Πλέξιμο με Βελόνες Γ’ Κύκλος” θα γίνει την Τετάρτη 25/04 στις 11.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος “Ευρωπαϊκός Μεταπολεμικός Κινηματογράφος” θα γίνει την Παρασκευή 01/12 στις 21.15. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡΟΥΧΟΥ Β' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Εργαστήρι Δημιουργίας Ρούχου Β’ Κύκλος” θα γίνει το Σάββατο 16/06 στις 11.50. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΧΑΡΤΙ

Το σεμινάριο “Χειροποίητο χαρτί” θα γίνει την Κυριακή 17/06 στις 12.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος “Χειροποίητο Κόσμημα Α’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει την Πέμπτη 01/03 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του νέου τμήματος “Φωτογραφία Α’ Κύκλος” με εισηγητή τον Γιάννη Φαφουτάκη, θα γίνει το Σάββατο 03/03 στις 17.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ

Την τρέχουσα περίοδο υπάρχουν διάφορα τμήματα για το μάθημα “Ζωγραφική Προχωρημένων” με εισηγήτρια την Πένυ Γκαβού. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Ευρωπαϊκός Μεταπολεμικός Κινηματογράφος” θα γίνει την Παρασκευή 06/10 στις 21.15. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.[/accordion]

ΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Πλέξιμο με Βελόνες” θα γίνει την Τετάρτη 27/09 στις 11.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

DECOUPAGE

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Decoupage” θα γίνει την Πέμπτη 11/10 στις 10.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Εισαγωγή στη Ψηφιακή Φωτογραφία” θα γίνει την Πέμπτη 07/06 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΒΡΑΔΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Εισαγωγή στην Αισθητικη της Φωτογραφίας” θα γίνει την Τετάρτη 23/05 στις 21.15. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Κινηματογραφική Γεωγραφία” θα γίνει το Σάββατο 14/10 στις 18.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος “Κατασκευή Μαριονέτας” θα γίνει τη Δευτέρα 18/09 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΕΡΙ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Χειροποίητο Κερί” θα γίνει το Σάββατο 23/09 στη 13.30. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Γ' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση για τον Γ’ κύκλο του τμήματος “Χειροποίητο Κόσμημα Γ’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει τη Δευτέρα 11/09 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

DECOUPAGE (ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του μεσημεριανού τμήματος “Decoupage” θα γίνει τη Δευτέρα 11/09 στις 13.20. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

SCRAPBOOKING (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος “Scrapbooking” θα γίνει τη Δευτέρα 11/09 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Γ' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Φωτογραφία Γ’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Τατιάνα Μαυρομάτη, θα γίνει την Τετάρτη 27/09 στις 21.15. Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος “Φωτογραφία Γ’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Τατιάνα Μαυρομάτη, θα γίνει την Παρασκευή 15/09 στις 10.00 το πρωί. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Δημιουργία Υφασμάτινης Τσάντας” θα γίνει την Παρασκευή 22/09 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΕ ΠΕΤΡΑ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Κηροπήγια – Πολιτείες σε Πέτρα” θα γίνει την Παρασκευή 08/09 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

MICRO TRASH ART

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Micro Trash Art” θα γίνει την Παρασκευή 08/09 στις 16.20. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

MAGIC SHADOW JARS

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Magic Shadow Jars” θα γίνει την Παρασκευή 08/09 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΨΗΦΙΔΩΤΟ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Ψηφιδωτό” θα γίνει την Πέμπτη 07/09 στις 21.15. Θέσεις Περιορισμένες – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ (ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Αναπαλαίωση Ξύλινου Επίπλου” θα γίνει την Δευτέρα 11/06 στις 10.00. Περιορισμένες θέσεις –  Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Αναπαλαίωση Ξύλινου Επίπλου” θα γίνει την Παρασκευή 29/06 στις 19.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος “Ιστορία Κινηματογράφου” θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ART CYCLE

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος “Art Cycle” θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος “Δημιουργίες με Σύρμα” θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος “Θεατρικό Κοστούμι” θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος “Παιχνίδια Αυτόματης Γραφής” θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.