ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Όλα τα μαθήματα Μουσικής είναι ατομικά. Ο μαθητής μπορεί σε συνεννόηση με το Σπίρτο να κανονίσει ένα ραντεβού για το όργανο που τον ενδιαφέρει. Μπορείτε να δείτε όλα τα μουσικά όργανα που διδάσκονται στο Σπίρτο εδώ.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Φωτογραφία Α’ Κύκλος” με εισηγητή τον Γιάννη Φαφουτάκη, θα γίνει την Τρίτη 27/11 στις 18.00 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του μεσημεριανού τμήματος “Φωτογραφία Α’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Τατιάνα Μαυρομάτη, θα γίνει την Τρίτη 11/12 στις 16.20 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Β' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Φωτογραφία Β’ Κύκλος” με εισηγητή τον Γιάννη Φαφουτάκη, θα γίνει την Τρίτη 18/09 στις 21.15. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Γ' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Φωτογραφία Γ’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Τατιάνα Μαυρομάτη, θα γίνει την Πέμπτη 06/09 στις 21.15. Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Φωτογραφία Γ’ Κύκλος” με εισηγητή τον Γιάννη Φαφουτάκη, θα γίνει την Τετάρτη 05/09 στις 21.15. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΥΦΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Υφαντική Τέχνη” με εισηγήτρια την Μαρία Σγουρού, θα γίνει την Παρασκευή 09/11 στις 16.20 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

STOP MOTION Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Stop Motion Α’ Κύκλος” θα γίνει την Παρασκευή 26/10 στις 21.15. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

DECOUPAGE (ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Decoupage” θα γίνει την Τρίτη 06/11 στις 16.20 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

DIGITAL FILMMAKING

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Digital Filmmaking” με εισηγητή τον Γιάννη Φαφουτάκη, θα γίνει την Δευτέρα 24/09 στις 21.15. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

H πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος “Ζωγραφική Αρχαρίων” με εισηγητή τον Μανόλη Αλμπάνη, θα γίνει την Δευτέρα 26/11 στις 12.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Ζωγραφική Αρχαρίων” με εισηγήτρια την Πένυ Γκαβού, θα γίνει την Δευτέρα 22/10 στις 16.20 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Ζωγραφική Αρχαρίων” με εισηγήτρια την Πένυ Γκαβού, θα γίνει την Πέμπτη 13/12 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας. Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Ζωγραφική Αρχαρίων” με εισηγήτρια την Δήμητρα Αδαμοπούλου, θα γίνει το Σάββατο 08/12 στις 15.20. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ

Την τρέχουσα περίοδο υπάρχουν διάφορα τμήματα για το μάθημα “Ζωγραφική Προχωρημένων” στο Σπίρτο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΧΥΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Χυτό Κόσμημα” με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει την Τρίτη 06/11 στη 13.20. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Β' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος “Χειροποίητο Κόσμημα Β’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει την Τετάρτη 12/09 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα για το πρωινό τμήμα “Χειροποίητο Κόσμημα Α’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει την Τρίτη 06/11 στις 10.00 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Χειροποίητο Κόσμημα Α’ Κύκλος” με εισηγήτρια την Νίκη Γιαννοπούλου, θα γίνει τη Δευτέρα 17/09 στις 16.20. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος “Χειροποίητο Σαπούνι” θα γίνει το Σάββατο 24/11 στις 09.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Χειροποίητο Σαπούνι” θα γίνει την Τρίτη 11/12 στις 10.00 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

FAUX BIJOUX (ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του μεσημεριανού τμήματος “Faux Bijoux” θα γίνει την Τετάρτη 14/11 στις 14.30 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Υγρό γυαλί” θα γίνει το Σάββατο 17/11 στις 18.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΜΑΚΡΑΜΕ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Μακραμέ Α’ Κύκλος” θα γίνει το Σάββατο 01/12 στις 18.40 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΜΑΚΡΑΜΕ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Μακραμέ Α’ Κύκλος” θα γίνει την Δευτέρα 17/12 στη 13.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΜΑΚΡΑΜΕ Β' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Μακραμέ Β’ Κύκλος” θα γίνει την Δευτέρα 11/12 στις 10.00 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡΟΥΧΟΥ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Εργαστήρι Δημιουργίας Ρούχου Α’ Κύκλος” θα γίνει την Παρασκευή 07/12 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡΟΥΧΟΥ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Εργαστήρι Δημιουργίας Ρούχου Α’ Κύκλος” θα γίνει το Σάββατο 24/11 στις 10.10 – Περιοερισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡΟΥΧΟΥ Β' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Εργαστήρι Δημιουργίας Ρούχου Β’ Κύκλος” θα γίνει την Τρίτη 27/11 στις 11.40 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Δημιουργίας Χειροποίητου Παντελονιού” θα γίνει την Παρασκευή 14/09 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Κύκλος Μεταποίησης” θα γίνει την Παρασκευή 30/11 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ COMICS Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΒΡΑΔΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του βραδινού τμήματος “Εργαστήρι Comics Α’ Κύκλος” θα γίνει την Τρίτη 11/12 στις 21.15. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ COMICS Α' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Εργαστήρι Comics Α’ Κύκλος” θα γίνει το Σάββατο 01/12 στις 18.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ COMICS Β' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Εργαστήρι Comics Β’ Κύκλος” θα γίνει το Σάββατο 15/12 στις 17.00 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ PHOTOSHOP Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Εργαστήρι Εκμάθησης Photoshop Α’ Κύκλος” με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Πέμπτη 01/11 στις 10.00 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ PHOTOSHOP Α' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρ’ωτη συνάντηση του απογευματινού τμήματος “Εργαστήρι Εκμάθησης Photoshop Α’ Κύκλος” με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Τρίτη 11/12 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ PHOTOSHOP Β' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Εργαστήρι Εκμάθησης Photoshop Β’ Κύκλος” θα γίνει την Τρίτη 08/05 στις 18.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Εικονογράφηση Παιδικού Βιβλίου Α’ Κύκλος” με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Παρασκευή 28/09 στις 11.40 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του απογευματινού τμήματος “Εικονογράφηση Παιδικού Βιβλίου Α’ Κύκλος” με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Τρίτη 18/09 στις 19.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Β' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του απογευματινού τμήματος “Εικονογράφηση Παιδικού Βιβλίου Β’ Κύκλος” με εισηγητή τον Πάνο Καμουλάκο, θα γίνει την Τρίτη 18/12 στις 19.40 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΤΥΝΗΣΙΑΚΟ ΒΕΛΟΝΑΚΙ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Τυνησιακό Βελονάκι” θα γίνει την Τετάρτη 07/11 στη 13.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΒΕΛΟΝΑΚΙ Α' ΚΥΚΛΟΣ (ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Βελονάκι Α’ Κύκλος” θα γίνει την Πέμπτη 08/11 στις 14.30. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΒΕΛΟΝΑΚΙ Α' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του απογευματινού τμήματος “Βελονάκι Α’ Κύκλος” θα γίνει την Παρασκευή 27/04 στις 19.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΒΕΛΟΝΑΚΙ Β' ΚΥΚΛΟΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του πρωινού τμήματος “Βελονάκι Β’ Κύκλος” θα γίνει την Τετάρτη 17/01 στις 10.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΒΕΛΟΝΑΚΙ Β' ΚΥΚΛΟΣ

Το πρώτο μάθημα του απογευματινού τμήματος “Βελονάκι Β’ Κύκλος” θα γίνει την Παρασκευή 19/01 στις 19.40. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ (ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Το πρώτο μάθημα του μεσημεριανού τμήματος “Πλέξιμο με Βελόνες” θα γίνει την Πέμπτη 15/11 στις 16.20 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Ευρωπαϊκός Μεταπολεμικός Κινηματογράφος” θα γίνει την Παρασκευή 06/10 στις 21.15. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος “Κινηματογραφική Γεωγραφία” θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΕΡΙ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Χειροποίητο Κερί” θα γίνει την Παρασκευή 30/11 στις 19.40. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του πρωινού τμήματος “Αναπαλαίωση Ξύλινου Επίπλου” θα γίνει την Πέμπτη 20/09 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Αναπαλαίωση Ξύλινου Επίπλου” θα γίνει την Πέμπτη 06/09 στις 18.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος “Ιστορία Κινηματογράφου” θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Β' ΚΥΚΛΟΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Εργαστήρι Ποιητικής Τέχνης Β’ Κύκλος” θα γίνει το Σάββατο 08/12 στις 17.00.Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Παιχνίδια Αυτόματης Γραφής” θα γίνει τη Δευτέρα 01/10 στις 11.40 – Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ (ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής” θα γίνει την Δευτέρα 17/12 στις 10.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος “Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής” θα γίνει το Σάββατο 15/12 στις 17.00. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

POP-UP ΒΙΒΛΙΑ

Το πρώτο μάθημα του τμήματος “Pop-Up Βιβλία” θα γίνει την Τρίτη 25/09 στις 18.00. Περιορισμένες θέσεις – Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Η ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση του τμήματος “Φτιάχνοντας Παραμύθια” θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.