Πρώτη συνάντηση για το νέο πρωινό τμήμα Φωτογραφίας Β’ Κύκλου την Παρασκευή 15/03 στις 10.00

Δηλώστε συμμετοχή

Την Παρασκευή 15/03 στις 10.00 θα γίνει στο Σπίρτο, μια πρώτη συνάντηση για το πρωινό σεμινάριο Φωτογραφίας Β’ Κύκλου.

Το μάθημα θα γίνεται κάθε Παρασκευή 10.00 με 11.30 για 16 εβδομαδιαίες συναντήσεις και το κόστος του είναι 50 ευρώ ανά 4 συναντήσεις (4 δόσεις των 50 ευρώ).

Για την κράτηση θέσης στο τμήμα πρέπει να γίνει πληρωμή προκαταβολής ύψους 30 ευρώ από τα δίδακτρα της πρώτης τετράδας μαθημάτων.

Στη συνάντηση θα έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την καθηγήτρια και να τους γίνει μια παρουσίαση του μαθήματος.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στη δωρεάν συνάντηση γνωριμίας συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας. Για την άμεση εγγραφή σας και την αυτόματη δέσμευση θέσης στο σεμινάριο επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το info@tospirto.com και με το 210-6753306 Δευ. – Παρ. 10.00-22.00 και Σάββατο 10.00-20.00.


Λίγα λόγια για το σεμινάριο Φωτογραφίας Β’ Κύκλου

Ο αναλφάβητος του μέλλοντος δε θα ‘ναι αυτός που δε θα ξέρει από γραφή αλλά αυτός που δε θα ξέρει από φωτογραφία.

Βάλτερ Μπένγιαμιν, Το έργο τέχνης στην εποχή της τεχνικής του αναπαραγωγιμότητας, 1936

Ο Δεύτερος Κύκλος αφορά κυρίως όσους έχουν παρακολουθήσει τον Πρώτο Κύκλο και άρα διαθέτουν μια πρώτη εξοικείωση με το φωτογραφικό μέσο.

Σ’ αυτό τον Κύκλο καλούνται να «μπουν» πιο δυναμικά στη φωτογραφική διαδικασία και να αποπειραθούν να δημιουργήσουν και να οργανώσουν τη δική τους φωτογραφική δουλειά.

Σ’ αυτά τα 16 μαθήματα, σε ομαδικό πλαίσιο εργασίας θα ερευνηθούν οι δυνατότητες του μέσου, αποτιμώντας κάθε φορά όλες τις ξεχωριστές φωτογραφικές προσπάθειες και τις ιδιαίτερες απόπειρες του κάθε συμμετέχοντα. Ταυτόχρονα θα δίνεται η ευκαιρία της περαιτέρω εμβάθυνσης στη ψηφιακή επεξεργασία της εικόνας.

Διαβάστε περισσότερα για το σεμινάριο Φωτογραφίας Β’ Κύκλου εδώ.


Περισσότερες πληροφορίες για τη δωρεάν συνάντηση γνωριμίας

Η πρώτη συνάντηση γίνεται χωρίς κάποια δέσμευση από την πλευρά του μαθητή και ο σκοπός της είναι ενημερωτικός. Στο τέλος της συνάντησης έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι την ευχέρεια να κάνουν την εγγραφή τους στο τμήμα.

Σε περίπτωση που η προσέλευση στη συνάντηση είναι μεγάλη, αυτόματα δημιουργείται και νέο τμήμα σε διαφορετική ώρα και πιθανώς ημέρα, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να καλυφθούν οι ανάγκες των υποψηφίων μαθητών. Το Σπίρτο σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να δεσμευτεί ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα κλείσουν θέση στο συγκεκριμένο τμήμα πλην των περιπτώσεων που κάποιος μαθητής κάνει την εγγραφή και την κράτηση θέσης σε ημερομηνία προγενέστερη από την ημερομηνία της πρώτης συνάντησης. Η εγγραφή στο Σπίρτο είναι δωρεάν.

Δήλωση συμμετοχής στην πρώτη συνάντηση

Αν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη δωρεάν πρώτη συνάντηση του τμήματος, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: