Πρώτη συνάντηση για το πρωινό σεμινάριο Χειροποίητου Σαπουνιού την Τρίτη 04/12 στις 10.00

Δηλώστε συμμετοχή

Την Τρίτη 04/12 στις 10.00 θα γίνει στο Σπίρτο, μια πρώτη συνάντηση για το σεμινάριο Χειροποίητου Σαπουνιού.

Το μάθημα θα γίνεται κάθε Τρίτη 10.00 με 11.30 για 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις και το κόστος του είναι 60 ευρώ ανά 4 συναντήσεις (2 δόσεις των 60 ευρώ).

Για την κράτηση θέσης στο τμήμα πρέπει να γίνει πληρωμή προκαταβολής ύψους 30 ευρώ από τα δίδακτρα της πρώτης τετράδας μαθημάτων.

Στη συνάντηση θα έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την καθηγήτρια και να τους γίνει μια παρουσίαση του μαθήματος.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στη δωρεάν συνάντηση γνωριμίας συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας. Για την άμμεση εγγραφή σας και την αυτόματη δεσμευση θέσης στο σεμινάριο επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το info@tospirto.com και με το 210-6753306 Δευ. – Παρ. 10.00-22.00 και Σάββατο 10.00-20.00.


Λίγα λόγια για το σεμινάριο Χειροποίητου Σαπουνιού

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε πως να φτιάχνουμε χειροποίητα σαπούνια με την ψυχρή μέθοδο, χρησιμοποιώντας αγνά φυτικά λάδια και βούτυρα.

Διαβάστε αναλυτικότερα για το σεμινάριο Χειροποίητου Σαπουνιού εδώ.


Περισσότερες πληροφορίες για τη δωρεάν συνάντηση γνωριμίας

Η πρώτη συναντήση γίνεται χωρίς κάποια δέσμευση από την πλευρά του μαθητή και ο σκοπός της είναι ενημερωτικός. Στο τέλος της συνάντησης έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι την ευχέρεια να κάνουν την εγγραφή τους στο τμήμα.

Σε περίπτωση που η προσέλευση στη συνάντηση είναι μεγάλη, αυτόματα δημιουργείται και νέο τμήμα σε διαφορετική ώρα και πιθανώς ημέρα, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να καλυφθούν οι ανάγκες των υποψηφίων μαθητών. Το Σπίρτο σε αυτή την περιπτώση δεν μπορεί να δεσμευτεί ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα κλείσουν θέση στο συγκεκριμένο τμήμα πλην των περιπτώσεων που κάποιος μαθητής κάνει την εγγραφή και την κράτηση θέσης σε ημερομηνία προγενέστερη από την ημερομηνία της πρώτης συνάντησης. Η εγγραφή στο Σπίρτο είναι δωρεάν.

Δήλωση συμμετοχής στην πρώτη συνάντηση

Αν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη δωρεάν πρώτη συνάντηση του τμήματος, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: