Πρώτη συνάντηση για το νέο τμήμα Ζωγραφικής Αρχαρίων την Δευτέρα 15/10 στις 16.20

Δηλώστε συμμετοχή

Την Δευτέρα 15/10 στις 16.20 θα γίνει στο Σπίρτο, μια πρώτη συνάντηση για το νέο τμήμα Ζωγραφικής αρχαρίων.

Το μάθημα θα γίνεται κάθε Δευτέρα 16.20 με 17.50 και το κόστος του είναι 50 ευρώ το μήνα.

Για την κράτηση θέσης στο τμήμα πρέπει να γίνει πληρωμή προκαταβολής ύψους 30 ευρώ από τα δίδακτρα του πρώτου μήνα μαθήματος.

Στη συνάντηση θα έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την καθηγήτρια και να τους γίνει μια παρουσίαση του μαθήματος.

Λίγα λόγια για το μάθημα της Ζωγραφικής
Νιώθεις ότι “το έχεις” αλλά δεν ξέρεις πώς ν’ αρχίσεις; Ευκαιρία να μάθεις και να πειραματιστείς κάνοντας μαζί μας τα πρώτα, αλλά και τα πιο προχωρημένα βήματα στη ζωγραφική! Βασικά μας υλικά: μολύβι, νερομπογιά, ακρυλικό και λάδι. Πώς συμπεριφέρεται κάθε υλικό; Πώς βρίσκουμε έμπνευση; Πώς ζωντανεύουμε τη νεκρή φύση; Δεν έχει σημασία αν (ακόμα) δε μπορείς να τραβήξεις μια ίσια γραμμή. Αν νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς και αν έχεις περιέργεια, ευαισθησία, τρέλα και φυσικά διάθεση για πρακτική, αυτό το μάθημα είναι για σένα!

Περισσότερες πληροφορίες για τη δωρεάν συνάντηση γνωριμίας
Η πρώτη συναντήση γίνεται χωρίς κάποια δέσμευση από την πλευρά του μαθητή και ο σκοπός της είναι ενημερωτικός. Στο τέλος της συνάντησης έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι την ευχέρεια να κάνουν την εγγραφή τους στο τμήμα.

Σε περίπτωση που η προσέλευση στη συνάντηση είναι μεγάλη, αυτόματα δημιουργείται και νέο τμήμα σε διαφορετική ώρα και πιθανώς ημέρα, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να καλυφθούν οι ανάγκες των υποψηφίων μαθητών. Το Σπίρτο σε αυτή την περιπτώση δεν μπορεί να δεσμευτεί ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα κλείσουν θέση στο συγκεκριμένο τμήμα πλην των περιπτώσεων που κάποιος μαθητής κάνει την εγγραφή και την κράτηση θέσης σε ημερομηνία προγενέστερη από την ημερομηνία της πρώτης συνάντησης. Η εγγραφή στο Σπίρτο είναι δωρεάν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στη δωρεάν συνάντηση γνωριμίας συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας. Για την άμμεση εγγραφή σας και την αυτόματη δεσμευση θέσης στο σεμινάριο επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το info@tospirto.com και με το 210-6753306 Δευ. – Παρ. 10.00-22.00 και Σάββατο 10.00-20.00.

Δήλωση συμμετοχής στην πρώτη συνάντηση

Αν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη δωρεάν πρώτη συνάντηση του τμήματος, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: