Πρώτο μάθημα για το βραδινό σεμινάριο Φωτογραφίας Β’ Κύκλου την Πέμπτη 14/03 στις 21.15 – Περιορισμένες θέσεις

Την Πέμπτη 14/03 στις 21.15, θα γίνει στο Σπίρτο το πρώτο μάθημα για το βραδινό σεμινάριο Φωτογραφίας Β’ Κύκλου.

Το μάθημα θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη 21.15 με 22.45 για 16 συναντήσεις και το κόστος του είναι 50 ευρώ ανά 4 συναντήσεις (4 δόσεις των 50 ευρώ).

Για την κράτηση θέσης στο τμήμα πρέπει να γίνει πληρωμή προκαταβολής ύψους 30 ευρώ από τα δίδακτρα της πρώτης τετράδας μαθημάτων. Η εξόφληση της κάθε δόσης γίνεται στο πρώτο μάθημα κάθε τετράδας (1ο μάθημα, 5ο μάθημα κ.ο.κ). Για την κράτηση των διαθέσιμων θέσεων τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Για την άμεση εγγραφή σας και την αυτόματη δέσμευση θέσης στο σεμινάριο επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής.


Λίγα λόγια για το σεμινάριο Φωτογραφίας Β’ Κύκλου

Ο Δεύτερος Κύκλος αφορά κυρίως όσους έχουν παρακολουθήσει τον Πρώτο Κύκλο και άρα διαθέτουν μια πρώτη εξοικείωση με το φωτογραφικό μέσο.

Σ’ αυτό τον Κύκλο καλούνται να «μπουν» πιο δυναμικά στη φωτογραφική διαδικασία και να αποπειραθούν να δημιουργήσουν και να οργανώσουν τη δική τους φωτογραφική δουλειά.

Σ’ αυτά τα 16 μαθήματα, σε ομαδικό πλαίσιο εργασίας θα ερευνηθούν οι δυνατότητες του μέσου, αποτιμώντας κάθε φορά όλες τις ξεχωριστές φωτογραφικές προσπάθειες και τις ιδιαίτερες απόπειρες του κάθε συμμετέχοντα. Ταυτόχρονα θα δίνεται η ευκαιρία της περαιτέρω εμβάθυνσης στη ψηφιακή επεξεργασία της εικόνας.

Διαβάστε περισσότερα για το σεμινάριο Φωτογραφίας Β’ Κύκλου εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το info@tospirto.com και με το 210-6753306 Δευ. – Παρ. 10.00-22.00 και Σάββατο 10.00-20.00.