Πρώτο μάθημα για το τμήμα Φωτογραφίας Α’ Κύκλου την Τετάρτη 10/10 στις 11.40 – Περιορισμένες θέσεις

Την Τετάρτη 10/10 στις 11.40, θα γίνει στο Σπίρτο το πρώτο μάθημα για το σεμινάριο Φωτογραφίας Α’ Κύκλου.

Το μάθημα θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη 11.40 με 13.10 για 16 συναντήσεις και το κόστος του είναι 50 ευρώ ανά 4 συναντήσεις (4 δόσεις των 50 ευρώ).

Για την κράτηση θέσης στο τμήμα πρέπει να γίνει πληρωμή προκαταβολής ύψους 30 ευρώ από τα δίδακτρα της πρώτης τετράδας μαθημάτων. Η εξόφληση της κάθε δόσης γίνεται στο πρώτο μάθημα κάθε τετράδας (1ο μάθημα, 5ο μάθημα κ.ο.κ). Για την κράτηση των διαθέσιμων θέσεων τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Για την άμεση εγγραφή σας και την αυτόματη δέσμευση θέσης στο σεμινάριο επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής.

Λίγα λόγια για το σεμινάριο Φωτογραφίας Α’ Κύκλου

”Ο αναλφάβητος του μέλλοντος δε θα ‘ναι αυτός που δε θα ξέρει από γραφή αλλά αυτός που δε θα ξέρει από φωτογραφία.”Βάλτερ Μπένγιαμιν, Το έργο τέχνης στην εποχή της τεχνικής του αναπαραγωγιμότητας, 1936

Ο Α’ κύκλος μαθημάτων, διάρκειας 16 συναντήσεων, περιλαμβάνει την εκμάθηση των βασικών τεχνικών της φωτογραφίας. Οι μαθητές θα εισέλθουν στον κόσμο τηςψηφιακής φωτογραφίας μέσα από θεωρητική και πρακτική εξάσκηση και θα γνωρίσουν την ψηφιακή διαχείριση και την επεξεργασία φωτογραφιών μέσω ενός εξειδικευμένου φωτογραφικού προγράμματος. Παράλληλα, πραγματοποιούνται τρεις φωτογραφικές εξορμήσεις, με σκοπό την περαιτέρω κατανόηση της βασικής τεχνικής, καθώς και την βαθύτερη εξοικείωση του μαθητή με τη φωτογραφική του μηχανή. Καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου προβάλλονται ιστορικά φωτογραφικά παραδείγματα από γνωστούς φωτογράφους, ώστε να οξυνθεί η κριτική αντίληψη του μαθητή.

Διαβάστε περισσότερα για το σεμινάριο Φωτογραφίας Α’ Κύκλου εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το info@tospirto.com και με το 210-6753306 Δευ. – Παρ. 10.00-22.00 και Σάββατο 10.00-20.00.