Πρώτο μάθημα για το νέο τμήμα Υφαντικής τέχνης την Παρασκευή 09/11 στις 16.20 – Περιορισμένες θέσεις

Την Παρασκευή 09/11 στις 16.20, θα γίνει στο Σπίρτο το πρώτο μάθημα για το νέο τμήμα Υφαντικής τέχνης.

Το μάθημα θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή 16.20 με 17.50 και το κόστος του είναι 50 ευρώ ανά 4 συναντήσεις.

Για την κράτηση θέσης στο τμήμα πρέπει να γίνει πληρωμή προκαταβολής ύψους 30 ευρώ από τα δίδακτρα της πρώτης τετράδας μαθημάτων. Η εξόφληση της κάθε δόσης γίνεται στο πρώτο μάθημα κάθε τετράδας (1ο μάθημα, 5ο μάθημα κ.ο.κ). Για την κράτηση των διαθέσιμων θέσεων τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Για την άμεση εγγραφή σας και την αυτόματη δέσμευση θέσης στο σεμινάριο επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής.

Λίγα λόγια για το μάθημα Υφαντικής τέχνης

Προσεγγίζοντας την Υφαντική τέχνη είναι σαν να αγγίζουμε απαλά τον κόσμο. Έναν κόσμο γεμάτο νήματα και χρώματα, αρμονικά υφασμένα.  Αυτή είναι η μία όψη της Υφαντικής, ενώ η άλλη μπορεί να μας φανερώσει τον τρόπο για να συντονίσουμε την ανάσα μας, με τον ρυθμό της καρδιάς και έτσι να ξεκινήσουμε ένα θεϊκό ταξίδι. Η περιπλάνηση μας μέσα από τεχνικές και μυστικά της Υφαντικής θα μας μυήσουν στην ουσία της δημιουργίας.

Διαβάστε περισσότερα για το μάθημα Υφαντικής τέχνης εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το info@tospirto.com και με το 210-6753306 Δευ. – Παρ. 10.00-22.00 και Σάββατο 10.00-20.00.