Εκπτώσεις – Προσφορές

Το Σπίρτο θέλοντας να συμβαδίσει με το πνεύμα της εποχής και να δώσει κίνητρα σε ανθρώπους που θέλουν να παρακολουθήσουν τα τμήματα του αλλά δυσκολεύονται οικονομικά, θα παρέχει τις παρακάτω προσφορές και εκπτώσεις στους μαθητές του για την φετινή χρονιά.

  • Η εγγραφή στο Σπίρτο είναι δωρεάν
  • 10% έκπτωση επί των μηνιαίων διδάκτρων στα ατομικά μαθήματα και 20% στα ομαδικά μαθήματα σε παιδιά και εφήβους έως 18 χρονών σε όλα τα μαθήματα εφόσον η εγγραφή πραγματοποιηθεί έως τις 15 Νοεμβρίου 2023.
  • 10% έκπτωση επί των μηνιαίων διδάκτρων στα ατομικά μαθήματα και 10% στα ομαδικά μαθήματα σε όλους τους ανέργους. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη κάρτας ανεργίας σε κάθε εξόφληση των μηνιαίων διδάκτρων.
  • Έκπτωση (10% αν είναι ατομικό και 20% αν είναι ομαδικό) επί των μηνιαίων διδάκτρων του 2ου μαθήματος, για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν 2 μαθήματα ταυτόχρονα.

Τρέχουσες προσφορές

Εορταστική Xmas Προσφορά 2023

Εορταστική προσφορά από το Σπίρτο για όλη την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Έκπτωση 20% στα ομαδικά και 10% στα ατομικά, για την εξόφληση διδάκτρων του νέου χρόνου από τις 20/12 μέχρι και τις 02/01!

Διάβασε περισσότερα »

Καλοκαιρινή Προσφορά 2023

Έκπτωση 20% στα ομαδικά και 10% στα ατομικά, για την εγγραφή και την εξόφληση μαθημάτων της επόμενης χρονιάς μέχρι τις 31 Αυγούστου! Επωφελήσου τώρα από την καλοκαιρινή προσφορά και κλείσε θέση στο μάθημα της αρεσκείας σου.

Διάβασε περισσότερα »
Scroll to Top