Μαθήματα Μουσικής στο Σπίρτο

Μπες στο μαγικό κόσμο της μουσικής, βάλε «φωτιά» σε ότι σε κρατάει μακριά από το όνειρο σου.. Κι έλα στη παρέα του Σπίρτου.

Είτε η μουσική είναι το χόμπι σου, είτε θέλεις να γίνεις επαγγελματίας μουσικός, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Η πολυετής εμπειρία μας στη διδασκαλία μοντέρνας  μουσικής σε συνάρτηση με το εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών μας, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε σύγχρονου ερασιτέχνη ή επαγγελματία μουσικού.

Τι άλλο θα μάθεις;

Θεωρία (Popular music theory), μουσικά σύνολα καθώς και τα καθιερωμένα live του Σπίρτου πλαισιώνουν και ενδυναμώνουν την διδασκαλία του ατομικού μαθήματος, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένη γνώση, εμπειρία και διασκέδαση.

Θες να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου;

Μέσω της επίσημης συνεργασίας μας με το Registry of Guitar Tutors (RGT) και το London College of Music (LCM) παρέχουμε τη δυνατότητα ευρωπαϊκής πιστοποίησης μέσω των εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Σπίρτο 2 φορές το χρόνο. Εκπαίδευση με ποιότητα και αξιοπιστία, σε τιμές προσαρμοσμένες στη σημερινή εποχή.

Διάβασε περισσότερα

Μπαίνοντας στην οικογένεια του Σπίρτου, θα νιώσεις άνετα και σίγουρα θα δημιουργήσεις παρέες, αφού όλοι μοιράζονται το ίδιο πάθος με σένα: Την αγάπη για τη Μουσική!

Οι προτάσεις μας

Κλείσε τώρα ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα
στο μουσικό όργανο της επιλογής σου!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο.

To site του Σπίρτου προστατεύεται από το reCAPTCHA και την Google. Πολιτική απορρήτου και όροι χρήσης ισχύουν.

Scroll to Top