Παιδιά και έφηβοι στο Σπίρτο

Στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Σπίρτου, έχουμε συμπεριλάβει μαθήματα για παιδιά και εφήβους. Μαθήματα μουσικής, ζωγραφικής και comics, προσαρμοσμένα από έμπειρους καθηγητές για μια επιτυχημένη πρώτη επαφή του παιδιού με την τέχνη καθώς και για εξέλιξη προχωρημένων μικρών μαθητών.

Μαθήματα Μουσικής

Όλα τα παιδιά από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού μπορούν να παρακολουθήσουν ατομικά μαθήματα μουσικής σε οποιοδήποτε μουσικό όργανο επιθυμούν.

Μοντέρνο σύστημα διδασκαλίας σε έναν σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, με τη δυνατότητα πιστοποίησης των σπουδών μέσω του University of West London.

Κλείστε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα και γνωρίστε εμάς και τους καθηγητές μας από κοντά. Θα χαρούμε να λύσουμε τις απορίες σας και να σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείτε.

Προτεραιότητα μας είναι να αγαπήσει το παιδί τη μουσική.

Οι προτάσεις μας

Μαθήματα Ζωγραφικής και Comics

Στη μεγάλη γκάμα σεμιναρίων του Σπίρτου έχουν προστεθεί και τμήματα για παιδιά που φοιτούν στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού καθώς και μαθητές γυμνασίου.

Τα εφηβικά Τμήματα Ζωγραφικής (αποκλειστικά για παιδιά γυμνασίου) δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να έρθουν από νωρίς σε επαφή με την τέχνη και να καλλιεργήσουν την αγάπη τους για τη ζωγραφική.

Παράλληλα εφηβικά και παιδικά τμήματα Comics μαθαίνουν στα παιδιά όλα τα μυστικά γύρω από την ένατη τέχνη σε τμήματα προσαρμοσμένα στην ηλικία και τα ενδιαφέροντα τους.

Περιηγηθείτε στο site μας και βρείτε το μάθημα που σας ταιριάζει. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το Σπίρτο
Αποστολοπούλου 11, Χαλάνδρι
2106753306
info@tospirto.com

Scroll to Top