Το Σπίρτο στη γιορτή του Χαμόγελου του Παιδιού

Καλοκαιρινή Γιορτή για τα Παιδιά στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής από 16 έως και Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, 18:00-22:00μμ, με ελεύθερη είσοδο.

Την Κυριακή 18/09, το Σπίρτο με χαρά θα συμμετάσχει στην γιορτή για τα παιδιά που διοργανώνει το Χαμόγελο του Παιδιού. Μια γιορτή χαράς και παιχνιδιού για όλα τα παιδιά.
· Τι σχέση μπορεί να έχει ένα σάντουιτς με ένα ρομπότ;
· Πώς μπορεί μια τρισδιάστατη εκτύπωση να αποτελέσει πολιτιστικό επιταχυντή για την εκπαίδευση;
· Πώς μπορούν να δημιουργηθούν μικρά καλλιτεχνικά αριστουργήματα με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών;
 
Τις απαντήσεις αυτές θα τις βρείτε στη Γιορτή για τα Παιδιά, ενώ παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με τα παιδιά σας, ένα μοναδικό ακροβατικό χορό φτάνοντας την αδρεναλίνη σας στα ύψη, καλλιτεχνικά εργαστήρια, αλλά και γνωριμία με τους τετράποδους φίλους μας, διασώστες!
 
Προσοχή όμως… Μην «χάσετε» το μυαλό σας, γιατί κάπου εκεί θα βρίσκεται ένας μάγος mantalist που θα σας προσφέρει μια μοναδική «mind hacking» εμπειρία!
 
Και μην ξεχνάτε …στις Γιορτές για τα Παιδιά θα βρείτε bazaar με τα είδη του Οργανισμού, σχολικά και πολυάριθμες ιδέες για τα δώρα σας. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα από το bazaar και τον κουμπαρά, θα διατεθούν αποκλειστικά για την απόκτηση των απαραίτητων σχολικών ειδών των παιδιών σε ανάγκη.
 
Η Γιορτή πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής, όπως και την υποστήριξη των επιχειρήσεων, των καλλιτεχνών, ομίλων/ομάδων και των εθελοντών μας, που πάντοτε βρίσκονται στο πλευρό μας.
 
Ο χώρος διεξαγωγής της Γιορτής για τα Παιδιά φυλάσσεται, χάρη στην υποστήριξη της εταιρίας Vedicor.
 
Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο facebook event της εκδήλωσης.
Scroll to Top